Оксана Лисенко

21 груд 2022 р.

Лист святому Миколаю

Увага! У загальноліцейному конкурсі "Лист святому Миколаю" серед надісланих листів І місце посіла - Ангеліна Орел, ПП-10, ІІ місце закріпилося за Крістіною Цяпкало, СГП - 10! Дякуємо за змістовність і креативність! Вітаємо! Солодощі від святого Миколая 🍭🍫🍬для переможниць будуть знаходитись у класних керівників.

Дорогий святий Миколаю!

Мене звати Ангеліна, навчаюся у 10-му класі. У свої 16 років вірю у тебе і у твої дива.

Пам'ятаю, як у далекому дитинстві чекала від тебе подаруночки і намагалася бути слухняною дівчинкою. Як і інші дітки, я дуже люблю солоденьке. Та сьогодні мої пріоритети кардинально змінилися. Війна внесла невиправні втрати усьому українському люду. Загарбники позбавили щасливого життя усіх нас у вільній Україні. Мені страшно під час сирен, мені боляче, коли дізнаюся про смерть дітей, засмучуюся, коли через відсутність електрики та інтернету, відмінено уроки. А вже так хочеться побачитися у ліцеї і нарешті познайомитися очі в очі.

Святий Миколаю, прошу тебе лиш одного: хай скоріш добро переможе зло, хай настане ПЕРЕМОГА! Зроби так, щоб кожен український воїн, батько, чоловік, син повернулися додому! Миколаю, створи диво: хай кожна українська дитина живе у повній щасливій родині! Вірю у твої дива!

Ангеліна Орел, ПП-10

Лист святому Миколаю від Крістіни Цяпкало, СГП - 10