Віктор Богомолов

трав 23

«Магія туристичного кемпінгу»

Давно мріючи дізнатися, як це - спати в наметі на природі, я зраділа новині про проведення туристичного кемпінгу в нашому ліцеї, тому одразу кинула заявку і не пожалкувала.

З учасників я практично нікого не знала і переживала, чи зможу провести час в цікавій компанії, так як зазвичай від цього чинника залежить більша частина вражень від усієї поїздки. Але для всіх, хто, можливо, також боїться не знайти спільну мову, я рекомендую все одно спробувати поїхати! Так як в таких заходах ти починаєш спілкуватися та знаходиш друзів в обличчях людей, про яких навіть не замислюювався й у звичайних обставинах навряд чи заговорив би. Я люблю спілкуватися з новими людьми, тому для мене це - найцікавіший досвід).

Окрім цього, було багато захоплюючих конкурсів, з яких найбільше мені запам'ятався саме кулінарний. Моя команда повинна була приготувати вечерю (хоч ми й не виграли, я вважаю, що наша картопелька по-Мадагаскарськи найсмачніша).

Окремо хочу відзначити найкомфортнішу частину будь-якого кемпінгу - вечір біля ватри. Пісні, відверті розмови, чай на дровах, гарячий маршмелоу - комплект для ідеального завершення насиченого дня.

В кінці хочу подякувати всім, хто був причетний до цієї поїздки, найкращих людей, які в ній зібралися, і мою команду, назву якої я запам'ятовувала всі три дні, і таки змогла!)) Тому, всім з "Кавашліно" окремо дякую, що кожного разу нагадували мені, як це правильно вимовляти.

Кожна подорож індивідуальна, і такої як ця, більше не буде, але я обов'язково поїду ще раз в наступному навчальному році.

Катя Бакальцева, учениця 10 класу художнього профілю

Це була моя перша подорож з ліцеєм. Я нікого не знала з тих, хто їхав зі мною, тож переживала. Але виявилося, що даремно. Це найкращі люди. З ними було весело та цікаво! Кожен день був сповнений яскравих емоцій! Ніколи не жила у наметі. Це був новий досвід, за який я шалено вдячна ліцею. Конкурси, змагання, волейбол та найкрутіше — вечірні посиденьки біля багаття. Це було дуже класно! Ця приємна атмосфера, коли ви разом смажите маршмеллоу, співаєте пісні, ведете розмови.

Дякую всім за ці чудові дні! Вони назавжди у серці! І окреме спасибі кожній людині, яка залишила свій слід на нашому плакаті! КОЛІЯ — найкращий ліцей!❤️🩹

Правдун Валерія, учениця 10 класу математичного профілю