top of page
  • Фото автораВіктор Богомолов

Кемпінг: більше, ніж просто відпочинок

Декілька днів тому я повернулася з кемпінгу , в який ми їздили з нашим ліцеєм.

Спочатку я думала , що мені не дуже сподобається, бо таке я не дуже люблю, але

ця поїздка була дуже крутою. За такий короткий проміжок часу всі класи ,які там були, стали однією великою родиною. Кемпінг з наметами на природі – це не просто подорож, це занурення у первозданну красу, це можливість відчути себе частиною світу, що дихає вільним і незалежним ритмом. Особливо мені сподобався другий день , коли ми з моєю командою ходили по переправі, повзали під сіткою на пляжі і готували гороховий суп. Для мене такий досвід був уперше . Вогонь, що тріщить у вогнищі, запах диму, смак їжі, приготованої на свіжому повітрі, - все це створювало неповторну атмосферу.



Ніч у наметі- це особливий досвід. Зоряне небо, що розкинулося над головою, наповнене мільйонами сяйних зірок, стає твоїм власним кінотеатром. Ти лежиш у теплому спальному мішку, відчуваєш м'яку траву під собою, і ніби чуєш тихий шепіт вітру, що розповідає історії про далекі світи.

Ми приїхали додому не так давно, але я вже сумую за цією атмосферою і розмовами біля вогнища. Я раджу всім 10- класникам відвідати такий захід в наступному році . Ви наповнитесь енергією і потоваришуєте з іншими класами. Це буде неймовірний досвід для кожного з вас 💓💓

Міхіна Ксенія, учениця 11 класу суспільно-гуманітарного профілю

Підписуйтеся на наші новини!

Дякуємо, що підписалися! Ми не будемо турбувати вас часто

50029 Україна, Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул.Шкапенка,1

© КОЛІ

+380678098508

приймальна директора

 

+380970000121

вступ до ліцею

©2023 Криворізький ліцей "КОЛІЯ" Дніпропетровської обласної ради

bottom of page