top of page
  • Фото автораВіктор Богомолов

Незабутня літня подорож

Завжди приємно згадувати подорожі, особливо коли вони пов'язані з гарними враженнями та новими відкриттями. Цього разу десяті та одинадцяті класи нашого ліцею мали можливість вирушити у подорож, яка подарувала нам незабутні емоції та спогади.

Наш маршрут розпочався з Яремче, де ми жили кілька днів. Першим пунктом призначення був водоспад Женецький Гук, який вразив нас своєю красою. Потужні потоки води, що каскадом спадають з висоти, зачарували кожного з нас. Ми робили фотографії, насолоджувалися природою та дихали свіжим карпатським повітрям.

Наступного дня планувалося підняття на гору Говерла, але через несприятливі погодні умови ми були змушені змінити плани. Однак, це не засмутило нас, адже ми відвідали місто Коломия і побували в музеї писанки. Вражаючі експонати, що відображають традиції та культуру нашого народу, залишили в нашій пам'яті яскраві спогади.

У Яремче ми багато гуляли, знайомилися з унікальними природними пам’ятками та навіть місцями сили. Фортеця Тустань вразила своєю міццю. Кожен день був насичений позитивними емоціями та новими враженнями.


Друга частина нашої подорожі проходила у Львові. Це місто завжди вражає своєю унікальною атмосферою, і ми мали можливість це відчути під час екскурсії містом, яка була неймовірно цікавою, незвичною і моментами дуже веселою. Підняття на вежу Львівської ратуші було складним , але з висоти відкривався захоплюючий краєвид на місто. Після екскурсії у нас був вільний час, щоб самостійно прогулятися Львовом, відвідати кав'ярні, музеї, крамнички і просто насолодитися його архітектурою.

Хочу подякувати нашому ліцею «КОЛІЯ», організаторам та керівникам за можливість здійснити цю подорож. Дружня атмосфера, що панувала серед нас, зробила цей час ще більш приємним і незабутнім. Такі поїздки згуртовують і допомагають краще пізнати один одного, а також відкривають нові горизонти

Алексєєнко Аліса

Підписуйтеся на наші новини!

Дякуємо, що підписалися! Ми не будемо турбувати вас часто

50029 Україна, Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул.Шкапенка,1

© КОЛІ

+380678098508

приймальна директора

 

+380970000121

вступ до ліцею

©2023 Криворізький ліцей "КОЛІЯ" Дніпропетровської обласної ради

bottom of page